decyzja

Kurs ABC hotelarstwa

Grilled salmon and vegetables Grilled salmon and vegetables

Kurs ma za zadanie przybliżyć uczestnikom wiedzę z zakresu hotelarstwa, obsługi gości i pracy w recepcji hotelowej.

 Zakres tematyczny:

  • przepisy prawne obowiązujące w hotelarstwie,
  • podstawowe pojęcia z zakresu hotelarstwa,
  • struktura organizacyjna hotelu,
  • charakterystyka i zasady pracy w recepcji,
  • etyka hotelarska,
  • regulamin hotelowy,
  • wybrane zagadnienia z komunikacji interpersonalnej.

Wymagania

ukończone 18 lat,
świadectwo ukończenia gimnazjum lub szkoły podstawowej.

Liczba godzin: 30

Organizacja zajęć: wg ustaleń z grupą szkoleniową

Absolwenci kursu otrzymują zaświadczenie o ukończeniu kursu zgodne ze wzorem MEN.

 

Ostatnio zmienianywtorek, 19 czerwiec 2012 13:44
powrót na górę